Must read blogs deel 1

Must Read blog deel 1
Must Read blog deel 1

 

Elke week surf ik alle UX, Strategie en Data blogs af om de beste blogposts met je te delen. Deze week lees je meer over een voorspelling van de app industrie in 2021, een UX puntensysteem om je usability te beoordelen van je conversie funnel en vijf hands-on data analyses voor je webshop.

 

UX blog

Blog: Psychd funnel conversion – Lees de blog van growth guru Andrew Chen over UX punten systeem die je kan gebruiken om je funnel conversion te verbeteren. Andrew geeft je enkele voorbeeld over hoe je de punten kunt gebruiken om usability frictie te verminderen en gebruikers te motiveren om verder door de funnel te gaan. (bron: andrewchen.co)

 

Strategie blog

Blog: Appeconomie in 2021 – De app business blijft komende jaren gewoon groeien. Voornamelijk ecommerce en game apps zullen flink door blijven groeien en ook het bedrag wat de consument uitgeeft aan apps per jaar blijft groeien. Reden genoeg om je als digital expert in apps te blijven verdiepen dus. (bron: emerce.nl)

 

Data blog

Blog: 5 Data analyses voor meer omzet – Wat te doen als je maar een paar uur krijgt om waardevolle inzichten uit je webshop data te halen? Lees de blog van Eddie Borgers op Marketingfacts en gebruik zijn vijf hands-on tips om in je webshop data te duiken. (bron: marketingfacts)

 

Conversie Design blog

Blog: Best practice OnePlus smartphone – Het smartphone merk OnePlus is wereldwijd razend populair mede door hun slimme online strategieën. Lees meer over de zeven online strategieën waardoor deze underdog zich staande weet te houden in een tech markt met hevige concurrentie. (bron: conversiedesign.nl)

 

Dat was het weer!

Dat waren weer de vier must-read blogs van deze week. Heb je zelf nog goede blogs gelezen? Deel ze onderaan bij de reacties!

 

Credits afbeelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.